2017/11/24 at 7:40 AM

Al şaselea semn din zodiacul chinezesc este Şarpele. Persoanele născute în această zodie sunt fermecătoare şi inteligente. Se bucură de noroc şi pot face avere. În plus, trăsăturile esenţiale vor diferi în funcţie de sexul persoanei şi ele pot fi de asemenea potenţate sau modificate de influenţa tulpinii cereşti (elementul corespunzător anului de naştere).

FEMEIA ŞARPE
De o frumuseţe ieşită din comun, această nativă este stăpână pe sine, foarte atrăgătoare şi demnă. Are un gust impecabil în materie de vestimentaţie. Manierele sale deosebite şi sensibilitatea ei o fac să se bucure de popularitate. Are norocul de a fi seducătoare fără intenţie şi într-un mod nevinovat, şi arareori îi lipsesc admiratorii. Bărbaţii se îndrăgostesc nebuneşte de ea şi stârneşte gelozii necontrolate; este greu să fiţi prieteni apropiaţi cu o asemenea femeie.

Nativa Şarpe „alunecă” prin viaţă fără a-şi conştientiza farmecul extraordinar, vrăjindu-i pe ceilalţi fără premeditare sau maliţie. În zodiacul chinezesc, Şarpele este pur şi simplu simbolul sexualităţii feminine. În plus, aceste native sunt foarte inteligente şi capabile să gândească profund. Dacă urmează o carieră academică, se vor bucura de succes.

Femeile Şarpe sunt totuşi şirete şi se pricep să ocolească adevărul. De asemenea, adeseori „încondeiază” puţin faptele. Ispitoarea Şerpoaică ştie cum să vă amăgească în cel mai plăcut mod cu putinţă. Aceste native sunt meticuloase în tot ceea ce fac: la serviciu, în viaţa socială şi în modul de a se îmbrăca. Au gusturi costisitoare şi adesea sunt narcisiste; dragostea lor pentru lux este bine-cunoscută. Adoră opulenţa şi tânjesc după lucrurile bune din viaţă. Adesea au norocul de a se căsători cu cineva cu un statut superior, aşa încât banii nu le vor lipsi.

Femeia Şarpe de Lemn este o visătoare, dar e totuşi pragmatică în ceea ce priveşte serviciul şi cariera. Dorinţa sa cea mai arzătoare este să obţină faimă şi avere, dar este vulnerabilă în faţa respingerilor şi a geloziilor iraţionale. Suferă de o frică acută de singurătate şi tânjeşte să fie admirată şi populară. Are nevoie de dragoste şi adoraţie pentru a se simţi în siguranţă.

Femeia Şarpe de Foc este inteligentă şi pricepută în a-şi croi drum atât în patul altora, cât şi în consiliile de administraţie. Are o mare voinţă de putere şi îşi face cu uşurinţă prieteni şi aliaţi. Şerpoaica de Foc poate fi absolut necruţătoare. Este alunecoasă şi vă va rămâne devotată numai dacă şi voi procedaţi la fel. Dacă faceţi vreun pas greşit, se va strecura tiptil afară din viaţa voastră.

Femeia Şarpe de Pământ este însetată de putere; are capul plin de visuri măreţe cu privire la putere şi bogăţie, faimă şi avere. Uimitor de inteligentă şi perseverentă, atrage parteneri puternici, care îi oferă stilul de viaţă după care tânjeşte. Are capacitatea de a se bucura de un foarte mare succes în domeniul pe care şi-l alege. Este, de asemenea, tenace şi curajoasă.

Femeia Şarpe de Metal este o doamnă capabilă şi talentată, în viaţa căreia survin adesea răsturnări radicale de situaţie, cauzate de pierderea unor persoane dragi sau a averii familiei; însă ea nu se lasă doborâtă şi se îndreaptă spre lucruri mai bune. Şerpoaica de Metal este predispusă la decepţii amoroase, din cauza naivităţii sale, şi tinde să fie o singuratică.

Femeia Şarpe de Apă are o inteligenţă deosebită, o determinare ieşită din comun şi capacitatea de a dobândi tot ce-şi doreşte. Adesea se bucură de un succes remarcabil în domeniul pe care şi l-a ales, chiar şi în ciuda unor mari handicapuri. Este din fire foarte vanitoasă, dar are şi mult bun-simţ, şi adesea trece cu capul sus prin perioadele mai vitrege.

Celebrităţi născute în această zodie: Kim Basinger, Andreea Raicu

BĂRBATUL ŞARPE
Puternic, tăcut şi seducător, bărbatul Şarpe este la fel de irezistibil ca şi nativa acestui semn. Atracţia deosebită pe care o exercită asupra femeilor provine din dispoziţia sa veselă. Nu este niciodată agresiv sau certăreţ, îşi pierde arareori cumpătul şi este atent la sentimentele celorlalţi. Bărbatul Şarpe are grijă să nu „facă valuri”. Are o abordare lejeră faţă de viaţă. Este înclinat spre lenevie, deşi are capacitatea de a urmări ţeluri intelectuale şi de alt fel cu mare succes – dacă se poate autodisciplina.

Nativii Şarpe reprezintă nişte parteneri tentanţi, mai ales atunci când se bucură de succes în carieră. Sunt atenţi şi prudenţi; arareori devin întreprinzători de succes. De obicei preferă compromisul în faţa asumării unor riscuri şi le lipseşte acea doză de duritate necesară în administrarea afacerilor de mare anvergură.

Pus în faţa unei agresiuni, nativul Şarpe tinde să evite confruntarea. Nu din slăbiciune, ci pur şi simplu pentru că aşa e firea lui. În majoritatea cazurilor, ignoră agresiunile. Nu va face nimic ce poate să-i tulbure existenţa tihnită.

Nativii Şarpe sunt mai curând nişte gânditori, decât nişte oameni de acţiune. Nu pot suporta haosul şi activităţile alerte; preţuiesc previzibilul şi rutina şi detestă surprizele, mai ales cele neplăcute. Aceşti nativi suportă cu greu respingerile şi eşecurile, însă, deşi suferă cumplit înlăuntrul lor, la suprafaţă par calmi şi stăpâni pe sine.

Bărbatul Şarpe de Lemn este un maestru într-ale comunicării şi se pricepe foarte bine să vorbească în public. Acest bărbat fermecător, cu umorul său cuminte, este irezistibil. Pe de altă parte, este tenace şi pragmatic şi, deşi se teme de respingere şi singurătate, firea sa prietenoasă îl face să aibă un mare succes pe plan social.

Bărbatul Şarpe de Foc este foarte inteligent şi avid de putere. Îşi face prieteni şi şi-i păstrează cu mare uşurinţă. Are, de asemenea, principii nobile şi curajul de a-şi asuma convingerile. Gândeşte profund şi, deşi îi este greu să rămână fidel, totuşi îşi tratează soţia şi familia cu mare respect.

Bărbatul Şarpe de Pământ este fermecător, blând şi delicat; visele şi fanteziile pe care le nutreşte îi protejează egoul fragil de dura realitate. Îi lipsesc perseverenţa şi determinarea necesare pentru a-şi duce la îndeplinire planurile măreţe, dar de obicei este capabil să atragă şi să manipuleze femei valoroase, care îi vor cădea la picioare şi îi vor oferi cu dragă inimă sprijinul necesar pentru a duce lucrurile la capăt.

Bărbatul Şarpe de Metal jinduieşte după faimă şi recunoaştere cât mai largă, având iluzii de mărire şi considerându-se un geniu creator. Este un bărbat şarmant şi, deşi le acordă cu greu încredere celor din jur, de obicei aceştia îl iubesc suficient pentru a coopera cu el: fac ei toată treaba şi totuşi îi permit acestuia să-şi asume meritele. Prin urmare, este un mare norocos.

Bărbatul Şarpe de Apă are atât un talent extraordinar de a se promova pe sine însuşi, cât şi o doză fantastică de bun-simţ. Aceşti nativi sunt atât de inteligenţi şi atât de preocupaţi să atingă culmile pe care şi le-au propus, încât de obicei reuşesc. Dacă vă găsiţi ca partener un Şarpe de Apă, rămâneţi alături de el. Este generos şi gata să împartă tot ce are cu cei dragi.

Celebrităţi născute în această zodie: John F. Kennedy, Pierce Brosnan

0 Comments

Leave a Comment